пʼятницю, 28 серпня 2015 р.

" Вчимось бути вихованими"

                                       
                                                               

                                                     
  Результат пошуку зображень за запитом "спілкування дітей" 

Спілкування – це надзвичайно важлива характеристика світу людей і  важливе для кожного. 

   
     Спілкування  має величезний вплив на формування  і розвиток людини. Нас супроводжують розмови з різноманітними людьми — розмови особисті, дружні, ділові та розмови із пересічними перехожими. Завдяки спілкуванню люди  можуть обмінюватися інформацією, сприймати і розуміти один одного, переймати досвід і ділитися своїм. Ще з народження у дитини формуються навички спілкування з оточуючим світом і дуже важливо з віком  удосконалювати їх, а найголовніше оволодіти цим мистецтвом. Тобто, кожна людина повинна знати етичні норми мовного спілкування і дотримуватися їх під час розмови  з співрозмовником. В спілкуванні людина виражає певні емоції і почуття. 
      Бібліотекарі філії № 1 для  учнів 1-х класів провели хвилинки  ввічливості  "Гарні манери, добрі вчинки". Діти з цікавістю слухали розповідь про значення  спілкування та уміння спілкуватися в їхньому житті. Активно приймали участь у грі "Чарівні слова".


 З захватом переглянули мультфільм  "Ох! Ах!" і активну брали участь у його обговоренні. Відбулася презентація дитячих книг «Літнє дозвілля з книгою

   
     Разом із лагідним словом, привітною усмішкою ми передаємо позитивну енергію своєї душі, вона впливає на співрозмовника, піднімає йому настрій. Те добро, яке ми віддали, повертається до нас. Скільки б добра ми не віддавали, воно не вичерпується з нашої  душі. І чим більше ми його віддаємо людям, тим багатшими на добро стаємо самі.

Немає коментарів:

Дописати коментар