пʼятницю, 4 грудня 2015 р.

Все залежить від нас




На нашій планеті Земля величезна кількість країн. Кожна країна особлива і жителі особливі. Ми різні, зовсім не схожі один на одного. У нас різний колір шкіри, ми говоримо на різних мовах, у нас різні звичаї і традиції. Але всі ми єдині в одному – ми люди. Люди на світ народжуються різними: несхожими, своєрідними. Щоб інших ми мали змогу розуміти, потрібно нам в собі терпіння виховувати. Потрібно з добром і любов’ю  до людей приходити. Саме про ці людські цінності говорили на виховному калейдоскопі "Толерантність – запорука твого життя" в бібліотеці-філії №1 КМЦБС з учнями  3-го класу ЗОШ 29. Діти активно приймали участь у обговоренні легенди "Усе в твоїх руках", зацікавилися вправою "Відчуй плече друга" та конкурсом «Квітка толерантності», які для них підготували бібліотекарі.


 Уважно переглянули мультфільм "Ласкаво просимо". Від героїв якого,  для себе на замітку,  взяли багато корисних життєвих  порад.
 Підсумком заходу була тематична  книжкова презентація – "Вчимось із книг "  
                                                                                                                     
  "Людина може обійтись без багатьох речей, але не без іншої людини", - сказав один учений. Навіть на самоті вона подумки звертається до інших людей. Попри всі людські стосунки нерідко  спричиняються проблеми: непорозуміння, суперечки, конфлікти. Щоб запобігти цьому, потрібно  навчитися знаходити спільну мову з різними людьми. Все залежить від нас, толерантність починається з повсякденного життя. Лише толерантні і доброзичливі  люди можуть побудувати демократичну, процвітаючу державу

Немає коментарів:

Дописати коментар