пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

"Книгоманія - 2017"




       Конкурс «Книгоманія – 2017»  – це справжнє свято, свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Книга - справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними  розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів!                                           
     В цьому році, 7квітня, о 12 годині,  в  актовому залі міської ради міста Кропивницького відбувся фінал міського  конкурсу, на якому відзначали переможців. Учасником  конкурсу від бібліотеки-філії № 1 була учениця 7-го класу ЗОШ № 29, Шелест Анастасія.

Для Анастасії книга – це найкращий друг і порадник в житті.

     Вона  презентувала свою найулюбленішу книгу  Бодо Шефера «Кіра і таємниця бублика». Автор цієї книги не тільки дійсно створив цікаву історію, але і знайомить своїх  юних читачів з   правилами життя, які повинен знати кожен, щоб досягнути своєї мети і  стати щасливим. Ці правила взяла для себе і Настя. Вона привітна, відповідальна, доброзичлива, вдячна, надійна – саме ці якості допомагають їй бути щасливою. 






Немає коментарів:

Дописати коментар