пʼятницю, 18 січня 2019 р.

Біла, сніжна, ніжна, чарівна






      Зима — дивовижний час року. Вона холодна, але при цьому весела. Зима добра, адже приносить дітворі снігові розваги, та, разом з тим, зла, адже насилає на нас люті вітри й хуртовини.
      Зимового погожого дня — оживає казка, що повертає нас у дитинство. Навколо стоять зачаровані дерева, вкриті сріблястим інеєм. Дороги заметені білою пухнастою ковдрою. Сніг усюди: на дахах, лавочках, автомобілях. Він іскриться та виблискує під холодними променями зимового сонця.
     Всі ми любимо зиму з її непостійністю, чарівністю, жорстокими хуртовинами, веселими ігрищами дітвори, привабливістю білого кольору. Вітаємо прихід однієї з найдивовижніших пір року.


 

Святковий вернісаж «Біла,сніжна, ніжна, чарівна» для читачів молодшого шкільного віку організували і провели бібліотекарі філії №1. Учасники заходу з великим задоволення брали участь у проведенні заходу – опис-розповідь про зиму; читали вірші; слухали пісеньки; переглянули цікаві відео сюжети про зиму, поринувши в зимову атмосферу.




           До заходу бібліотекарі підготували книжкову викладку «Зимонька-зима» та ознайомили дітей з літературою про зиму, зимові свята. Всі отримали заряд добрих і позитивних емоцій. Весело та радісно провели час.




Немає коментарів:

Дописати коментар