вівторок, 22 вересня 2015 р.

Вчимося економити електроенергію



     Жодна сучасна людина не може існувати без електрики,вона потрібна всім. Але потрібно уміти користуватись електричними приладами та електрикою в цілому, щоб уникнути небезпеки. Раціональне використання  енергії в домашньому господарстві  дозволяє забезпечувати комфорт в приміщенні, знизити витрату різноманітних видів енергії. На сьогодні існує маса корисних порад щодо заощадження електроенергії, які треба кожен день виконувати.
     З метою залучення своїх читачів до розв'язання проблем енергозбереження та виховання економічного і екологічного мислення, бібліотекарі філії №1 провели  для учнів молодших класів ЗОШ 29 інформаційні хвилинки " Вчимося економити електроенергію".


     Дітям говорили про джерела енергії на Землі. Що основними ресурсами енергії є нафта, вугілля, газ і торф. Дуже важливо  розумно, економно використовувати електроенергію, при цьому не позбавляти себе можливості комфортного життя. Адже наше життя уже не можливе без побутової техніки. Надаючи інформацію, бібліотекарі прагнули донести до дітей важливість цієї проблеми. Бо неефективне використання електроенергії є головною причиною існуючих на Землі екологічних проблем. Всі разом дійшли до висновку, що економія енергії має велике значення для кожного з нас.

Немає коментарів:

Дописати коментар