вівторок, 8 вересня 2015 р.

Відважні сини Кіровоградщини



       Сьогодні, коли Україна потопає в сльозах від горя, з болем у серці говоримо: " Ми хочемо, щоб страшна війна нарешті закінчилася. Ми віримо в це!". Десятки тисяч наших синів, братів, чоловіків, коханих - патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи неньку Україну. Сотні захисників,що отримали поранення  в боях, перебувають у військових шпиталях. Ми не можемо спати спокійно: знову гинуть найкращі українці, цвіт нації. Серед них-наші земляки, які пішли боронити кордони держави.
     До вшанування  загиблих в зоні АТО, бібліотекарі філії 1 КМЦБС, оформили тематичну поличку "Відважні сини Кіровоградщини". Вона присвячена Кіровоградським молодим героям, які поклали своє життя на вівтар боротьби за свободу нашої країни. Тут представлені матеріали про  Сніцара Павла і про Романова Федора. З болем в серці кожен наш читач знайомиться з історією з життя кожного з них. Кіровоград і жителі міста пишаються такими людьми і вклоняємось їм за їхню мужність, любов до своєї країни.


     З прес-огляду " Герої не вмирають", читачі читали  про інших захисників з різних куточків світу. Вся інформація була зібрана і представлена з періодичної преси " Вечірня газета".
Вони назавжди залишаться в наших серцях, їхній подвиг ми не маємо права забути

Немає коментарів:

Дописати коментар