четвер, 7 квітня 2016 р.

" Книгоманія - 2016"


Багато читаючи, ви багато дізнаєтесь. А чим більше ви дізнаєтеся, тим більше робите нових цікавих відкриттів. 
                                                                              Доктор Сьюз. 
 

     Конкурс дитячого читання « Книгоманія» проводять кожного року, який є відкритим і проводиться як творче  змагання дітей в бібліотеках Кіровоградської МЦБС. Конкурс проводиться з метою заохочення та залучення дітей до систематичного читання художньої літератури, а також підвищення суспільного значення і ролі бібліотек в процесі особистісного розвитку, соціальної адаптації та набуття культурної компетентності підростаючого покоління. В ньому оцінюється інтерес до читання, вітається любов до книги, вміння самостійно працювати з книгою і виказувати свої думки про прочитане і багатство словарного запасу. В цьому році від бібліотеки-філії №1 у конкурсі "Книгомпнія - 2016" приймає участь учень 6-го класу, ЗОШ № 29, Ківа Данило.

      Данило – один з кращих читачів дитячого відділу. Він любить читати літературу пригодницького жанру, але перевагу надає поезії. На конкурсі він представить  вірш, нашої землячки, Ніни Бредихіної « Червона троянда і білі ромашки», який йому дуже подобається.

 З шкільних предметів, Данило уподобає  математику. Він талановитий та творчий, сповнений позитиву і життєрадісності. У нього багато друзів, з якими ділиться своїми думками і цікавими ідеями.  Дуже любить малювати. На святі Данило був не один, прийшли підтримати його близькі друзі.


Безмежна любов і величезний потяг до читання книг об'єднали усіх учасників конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар