суботу, 11 березня 2017 р.

" Хто Шевченка прочитав, той багатий серцем став"

                                      Результат пошуку зображень за запитом "шевченко"

 
     «Феномен Шевченка відбиває нашу національну природу, наше світосприйняття, наше минуле і нашу надію на майбутнє. Він символізує душу українського народу, втілює його гідність, дух і пам’ять…».

         В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам’яті і з великою любов’ю та повагою передає  з покоління в покоління. Є таке ім’я і в нашого народу – Тарас Григорович Шевченко. Ніхто, звісно, і не знав, що 9 березня 1814 року, народжене під стріхою простої селянської хати хлоп’я стане колись найбільшим генієм України, поетом і художником.
       В бібліотеці-філії №1 уже стало традицією, цього дня, проводити Шевченківські читання: «Хто Шевченка прочитав, той багатий серцем став», щоб знову поринути у безмежний світ Тарасового слова та пройти його тернистим  життєвим шляхом. Біля портрета Кобзаря читачі читали  свої улюблені твори Шевченка, які були представлені на книжковій виставці «Хто Шевченка прочитав, той багатий серцем став». Найкращі виконавці отримали солодкі призи.  
    
        Бібліотекарі мали на меті донести до своїх користувачів нерозривний зв’язок Шевченка з Україною, яку він так віддано любив, та популяризувати творчу спадщину видатного митця .

               

    
 



                                                                                                    


Немає коментарів:

Дописати коментар