четвер, 8 листопада 2018 р.

Найщиріші вітання!






       Рано чи пізно кожен із нас створює сім’ю. Кожна людина хоче бути щасливою і прагне щасливого сімейного життя. Сімейне щастя дуже важливе для людини, бо сім'я - це її власний маленький світ.   Люди обирають собі супутника чи супутницю життя не тільки за вроду і талант, тут велике значення має спільність поглядів на принципові життєві питання. Проте, щасливе сімейне життя кожен розуміє по-своєму. Однак існують родинні цінності, які зрозумілі всім без винятку. Єдине, що об'єднує всі щасливі сім'ї - це розуміння, повага та підтримка між її членами. І саме в цьому, мабуть, універсальний рецепт сімейного щастя для всіх.
       День весілля – особлива подія в житті кожного. Щороку подружжя відзначає дату пам’яті про свій святковий день у колі близьких та друзів. Кожна наступна річниця весілля має свою назву і традиції. 
 





        У повсякденному житті бібліотеки-філії №1 відбулась визначна подія. Родина Холодовських  Ліна Дмитрівна і Василь Іванович відсвяткували своє діамантове весілля. Уже майже 30 років вони читачі бібліотеки. Незважаючи на похилий вік, наші користувачі перебувають в активному життєвому  русі. Вони жартують, допомагають один одному, вміють прощати та розуміти одне одного.  Ліна Дмитрівна активна читачка, дуже любить читати, охоче ділиться думкою про прочитане. Василь Іванович перевагу віддає періодичним виданням.







        2018 рік для них триразово ювілейний – їм на двох виповнилося 160 років і 60 з них  подружнього життя. Сьогодні найбільш за все вони пишаються своєю родиною – дітьми, онуками та правнуками. До слова, саме рідні влаштували батькам пишне святкування річниці, яке було для них сюрпризом. Колектив бібліотеки теж привітав  своїх читачів. Їхня сім’я – дорогоцінний діамант.  Відданості і вірності їхній  можна тільки позаздрити.
  





         В народі говорять, що дружина – діамант, а чоловік, який міцно тримає – оправа. І тільки, коли вони разом, цьому виробу немає подібних у цілому світі. Хай живуть у гармонії і тандемі до платинового весілля!







Немає коментарів:

Дописати коментар