пʼятницю, 22 лютого 2019 р.

У світ дитячої книги




          Чи можна уявити своє життя без книги? Звісно ні. Бібліотека – це справжнє книжкове місто, а його мешканці  – звичайні книги. Тихо в бібліотеці стоять книжки, мовчать. Але тільки візьмеш книжку до рук, розгорнеш її першу сторінку – і вона тихенько поведе у незнайомий, цікавий, дивовижний, чудовий світ, познайомить з прекрасними людьми, відповість на безліч запитань.



           21 лютого  до бібліотеки-філії №1 завітали  учні 1-Б класу, ЗШ №29. Бібліотекарі гостинно їх зустріли та провели для них  екскурсію-знайомство з бібліотекою. Майбутніх читачів знайомили з різноманітністю книг в бібліотеці, з правилами користування бібліотекою,  послугами абонементу та читальної зали, порядком розстановки книг на полицях. Дуже зацікавила дітей презентація книжкової викладки «Дитячий книгограй». Нагадали, що саме сьогодні, в Міжнародний день рідної мови, презентували книги для них рідною мовою. Кожна дитина змогла взяти в руки книжечку, яка їй найбільше сподобалась і переглянути її.



         Книга – наш друг, дуже мудрий, який не вміє говорити, але навчає як у світі жити. Вона друг і порадник, який зберігає в собі красу рідного слова та чарівність мови. З метою реклами бібліотеки бібліотекарі підготували і роздали дітям листівки-запрошення.






Немає коментарів:

Дописати коментар