середу, 4 вересня 2019 р.

Творчі діти – наше майбуття

       

         Виховання творчої особистості - справа відповідальна й кропітка, однак затрачені зусилля повернуться сторицею. Мине небагато часу – із нинішніх творчо спрямованих дітей виросте справжня еліта нової України, здатна брати на себе відповідальність за державотворення і відродження могутнього потенціалу нашого народу в прийдешніх поколіннях



      З метою підтримки фантазії та заохочення до творчих здібностей читачів, колектив бібліотеки-філії №1 продовжує презентувати персональні виставки. До уваги користувачів вони запропонували виставку творчих робіт «Світ особливий – веселий, моторний, радісний, класний і неповторний» читачки молодшого шкільного віку -  Шерман Софійки.






       Вона неабияка маленька тендітна майстриня, яка вміє творити мистецьку красу. В арсеналі її робіт: роботи в стилі орігамі, картини з пазлів та паєток, вироби з тканини та паперу, різноманітні поробки. Соня почула від читачів похвалу та щирі захоплення її мистецькими ідеями. Вона – потенційна творча особистість. Дитяча творчість – це щось спонтанне, неповторне, безпосереднє, і разом з тим і дивовижне.  Прекрасне – добрий помічник у процесі виховання дитини, допомагає пізнавати життя людини і природи.  А  для бібліотеки життя її читачів цікаве  в усіх проявах та деталях.



Немає коментарів:

Дописати коментар