четвер, 11 лютого 2016 р.

" Люблю тебе, люблю"



      Історію,  як відомо, творять люди. Для того, щоб почувати себе сучасною людиною, треба володіти нашими духовними скарбами.  До їх числа належать жіночі імена в українській літературі, серед яких гідне місце займають майстрині пера Кіровоградщини. Життєва правда, простота, щирість – це прикмети творчості наших літераторок. Життя дало кожній жінці щось своє, але всіх їх об’єднує любов до рідного слова. Кожна з жінок – літераторок Кіровоградщини має свій почерк, але всі вони мають  справжні природні почуття, національну гідність і, головне, - є творцями духовної аури  на літературній ниві свого рідного краю.  Свій творчий добуток в розвиток літератури рідного краю внесла відома поетеса Тетяна Березняк. Ця людина щира, чиста, відкрита. ЇЇ лірика сповнена світла і сонця, в ній відчувається радість життя, вміння радіти кожній дрібниці.

      10 лютого в бібліотеці-філії № 1 відбулася арт-зустріч « Люблю тебе, люблю» з поетом-земляком Тетяною Березняк та учнів 11-го класу ЗОШ № 29. Відверто спілкуючись з старшокласниками, читаючи їм свої вірші, Тетяна Григорівна відкрила для них багатий і безмежний світ поезії, сіючи зерна добра і краси. Вона розповіла їм про своє дитинство, про перші свої вірші, які почала писати в свої 16 років. А так як зустріч відбувалась напередодні  свята закоханих, то більше уваги було приділено саме віршам про кохання з збірки  «Чаепитие с закатом». 

     Головна мета зустрічі – знайомство з поетами рідного краю та залучення до читання. Сподіваємося, що зустріч залишила в серцях підлітків тепло і радість, а також бажання прочитати ще більше творів літератури

Немає коментарів:

Дописати коментар