вівторок, 20 червня 2017 р.

Квітка - найчарівніше творіння природи

Результат пошуку зображень за запитом "вислови про красу квітів"

Квіти - це вільна краса в природі.
                                        
      Незвичайно гарне, ніжне і  романтичне свято  - Міжнародний  день квітки, який щорічно святкуємо  21 червня. І цей день обрано не випадково, бо саме в цьому молодому літньому місяці відбувається повне перетворення планети, коли немала частина її покривається різнокольоровим простирадлом  різнобарвних квітів.
    Бібліотекарі філії№1 провели для вихованців пришкільного табору "Веселка", що працює при ЗОШ № 29, літературний фреш "Квітка - найчарівніше творіння природи", на якому панувала атмосфера прекрасного світу квітів.
     Присутні  ознайомились з квітковим багатством землі,  з легендами, віршами, оповіданнями про квіти. З цікавих фактів юні читачі дізналися, що плавуча ряска Волффіа аррхиза - це сама найменша квітка у світі, а Рафлезія - це найбільша квітка  і багато ще нового та цікавого. Приймали активну участь у вікторині "Відгадай загадку про квітку", декламували вірші про них. Дуже зацікавив дітей відео фільм "Голландія. Тисяча тюльпанів". Всі поринули в країну тюльпанів, де ростуть сотні і навіть тисячі видів красивих квітів.По завершенню заходу, юні відвідувачі переглянули літературу з тематичної викладки "Про чарівний світ квітів". 
     Всі ми знаємо, наскільки стає наше життя прекрасним завдяки квітам.

Немає коментарів:

Дописати коментар