середу, 2 серпня 2017 р.

У вирі мушкетерської слави

Результат пошуку зображень за запитом "о дюма" 

      Олександр Дюма – французький письменник, чиї романи зробили його одним з найбільш читаних  французьких авторів у світі, які принесли  йому неймовірний успіх і всесвітню славу.  Він не вмів писати не цікаво. Це підтверджується  сотнями мільйонів читачів в усіх країнах світу.

        В цьому році виповнюється 215 років від Дня народження О.Дюма. З цієї нагоди, 21 липня бібліотекарі філії № 1 для своїх читачів провели літературну композицію "У вирі мушкетерської слави". В цей день користувачам презентували книжкову виставку "Великий французький романіст і драматург", на якій були представлені найбільш відомі твори О. Дюма: "Три мушкетери", "Двадцять років потому", "Королева Марго"... Кожна людина в своєму житті прочитала ці твори і вважає їх дійсно літературними шедеврами. Що виходило з-під пера, мало особливий дух, особливу атмосферу. З інформаційної хвилинки "10 цікавих фактів.О.Дюма" присутні отримали цікаву інформацію з життя письменника. Наприкінці заходу бібліотекарі провели бліц опитування "Ваш улюблений роман О.Дюма. Виявилось, що з найбільш прочитаних романів став роман "Три мушкетери".
        Романи цієї геніальної людини не тільки не втрачають  актуальності, а й стають незмінними супутниками все нових і нових поколінь читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар