середу, 12 червня 2019 р.

Мандруємо країнами Європи



      Україна – невід’ємна частина Європи (географічно, історично та ціннісно). І саме для того, щоб нагадати нам про важливість єднання та порозуміння (які є основними принципами існування ЄС), кожної третьої суботи травня в Україні відзначається День Європи. В Україні воно святкується з 2003 року.
      Європа має тисячолітню історію, а її культура є невід’ємною складовою всесвітнього історичного надбання. Навіть попри те, що постійно дізнаємося щось нове про цю величну частину світу, вона завжди може здивувати чимось новим і незвичним.



     Тож для того, щоб ознайомити читачів з європейськими країнами бібліотекарі філії №1 до Дня Європи в Україні підготували і провели віртуальну мандрівку «Мандруємо країнами Європи».




Подорожуючи, користувачі бібліотеки мали нагоду ознайомитись зі звичаями, традиціями та національними стравами різних європейських країн. Підсумком заходу  була участь у вікторині «Знайди країну улюбленого казкаря»





      Європа – дивовижний континент з багатою історією. Це велика міцна родина. Європейці поєднані спільною ідеєю процвітання та миру. Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного  з нас. І ми -  частина Європи.





Немає коментарів:

Дописати коментар