четвер, 25 серпня 2016 р.

Свою Україну любіть

Результат пошуку зображень за запитом "день незалежності" 


Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її вічно живу і нову і мову її солов'їну.
     В. Сосюра

          Шлях України до незалежності, до створення суверенної держави був довгим та кривавим. Багато українців пожертвували своїм життям заради цієї прекрасної мети. Лише наприкінці ХХ століття мрія мільйонів простих людей стала реальністю. Саме 24 серпня 1991року була проголошена Незалежність України. З того незабутнього дня почався новий етап її історії – етап відродження української нації  та держави. Кожен рік український народ святкує День Незалежності України і вшановує всіх, хто віддав своє життя за незалежність рідної землі.
      До 25-ої річниці Незалежності України бібліотекарі філії №1 для читачів провели день інформування «Свою Україну любіть». Цей день розпочався з огляду інформаційної вітрини «З днем народження, країно!» Література, представлена на ній, ознайомила читачів зі сторінками історії українського державотворення, становленням і перспективами розвитку незалежної України. Особливо зацікавила література, яка була присвячена тим, хто своєю відданою працею звеличував та звеличує нашу державу.
    За допомогою інтернет – технологій провели відео турне «Мальовнича Україна». Під гарну мелодію насолоджувались красою нашої рідної землі. Наша країна мальовнича і ми щасливі, що народилися і живемо в ній. Тому найдорожче в нашому серці, найсвятіше почуття – любов до неньки Україні.  Дуже сподобалась презентація « Державні і народні  символи України». Читачі отримали цікаву і корисну інформацію  з історії походження і встановлення невід’ємних атрибутів нашої держави. Для юних читачів провели вікторину « Я і Україна». Дуже приємно  усвідомлювати, що молоде покоління вважає себе частинкою держави і мають  глибоку гордість за свою країну і вірить в світле майбутнє.  Закінчили захід словами: « Держава Україна є ! Миру, тобі  Україна!».

Немає коментарів:

Дописати коментар