вівторок, 9 серпня 2016 р.

Мультакадемія для малюків

 
Мультфільми - часом, єдине, що пов'язує нас з безповоротно минулим дитинством. Мальовані й лялькові, веселі і сумні, мультиплікаційні фільми дарують нам радість і дитячий сміх.


      Мультфільми люблять дивитися не тільки діти, а й дорослі. Але найбільші шанувальники мультфільмів є діти. Переглядаючи мультики, малеча не тільки розважається і знімає напругу, а й виховується.  Мультфільми формують  душу і розум, виховують смаки і погляди на світ. Дитина стає більш обізнаною про довкілля, у неї формуються первинні уявлення про добро і зло, еталони хорошої і поганої поведінки, мовні еталони.
     Бібліотекарі філії №1 для дітей літнього табору «Веселка», ЗОШ № 29 провели віртуальний віраж  «Мультакадемія  для малюків».  Юним читачам було дуже весело і надзвичайно цікаво. Вони активно приймали участь у вікторині «З якого мультика герой?», у конкурсі  «Пізнай героя за його вчинками». Діти переглянули дуже багато мультфільмів, але найбільшу перевагу віддають  «Фіксикам». Разом з мультгероями виконували улюблені пісеньки. На  завершення заходу було звернення до дітей: «Любі діти, читайте книги, дивіться мультфільми – ростіть добрими і щирими людьми!» 

Немає коментарів:

Дописати коментар